«Εστησαν» τροχαίο για να κλέψουν ταμία επιχείρησης - iefimerida.gr

«Εστησαν» τροχαίο για να κλέψουν ταμία επιχείρησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ κατάφεραν να αρπάξουν δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι «έστησαν» τροχαίο, προκειμένου να κλέψουν μία 35χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της με τις εισπράξεις της επιχείρησης όπου εργάζεται ως ταμίας.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Άνω Καστρίτσι στην Πάτρα. Όπως κατήγγειλε η 35χρονη, ένας από τους δράστες, κινούμενος με μοτοσικλέτα και προσποιούμενος ότι είχε τραυματιστεί λόγω τροχαίου, ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου της. Όταν, όμως, η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της για να τον βοηθήσει, ο δράστης άνοιξε την πόρτα του οχήματος της και πήρε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 16.954,36 ευρώ.
Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο συνεργός του.

Η μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησε ο δράστης για να προσποιηθεί το τροχαίο ατύχημα είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες στην Πάτρα. Οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν εντός των ορίων αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ