Χατζηδάκης: «Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο θα καταρρεύσουμε σε 3 μέρες» - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: «Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο θα καταρρεύσουμε σε 3 μέρες»

Μνημόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη ψήφισης του νέου Μνημονίου προκειμένου να μην καταρρεύσει η χώρα επεσήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο πρώην υπουργός, εστίασε στα θετικά του νέου πακέτου μέτρων, τα οποία όπως είπε δεν είναι λίγα και δεν είναι αυτονόητα. Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης εστίασε στη διάσωση του 13ου και 14ου μισθού και το τέλος των νέων φορολογικών μέτρων.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει δεύτερη Αργεντινή δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος επεσήμανε πως αν δεν υπερψηφίσει η Βουλή το νέο πακέτο μέτρων τότε η Ελλάδα θα καταρρεύσει εντός τριών ημερών. Μάλιστα τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία ως η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν θα μπορούσε να συμπράξει στη χρεοκοπία της χώρας καλώντας τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να κάνουν το καθήκον τους προς τον τόπο.

«Δεν βάζουμε την υπογραφή μας στην χρεοκοπία της Ελλάδας. Δεν πειραματιζόμαστε με τις ζωές των ανθρώπων!», κατέληξε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ