Σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, με vintage αισθητική στο Κολωνάκι, έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες το Κιουζίν, ένα εστιατόριο που έχει βάλει στόχο να μας κάνει να δούμε την ελληνική κουζίνα αλλιώς.
Οι φλοράλ ταπετσαρίες στους τοίχους, οι παλιοί καθρέφτες, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες και το ποδήλατο του ’58, που κρέμεται από το ταβάνι, θα σας ταξιδέψουν στον χρόνο, ενώ το μεγάλο, μοναστηριακό τραπέζι προσφέρεται για μεγάλε παρέες.
Ξεκινήστε το γεύμα σας με ελληνικά ορεκτικά, όπως κολυκυθοκεφτέδες ή ρεθυδοκεφτέδες, αν και το must μαγαζιού είναι οι τριπλοτηγανισμένες πατάτες Νάξου, που σερβίρονται είτε σκέτες, είτε με αυγά κρέμα φέτας και σύγκλινο Μάνης. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι και τα μοσχαρίσια κεφτεδάκια με κουκουνάρι, σταφίδες, γεμιστά με αρσενικό Νάξου, παναρισμένα με σπόρους και σάλτσα ντομάτας, αλλά και τα ραβιόλια βασιλικού γεμιστά με πηχτόγαλο Χανίων, μπέικον μαύρου χοίρου και λάδι τρούφας.
Διαβάστε για το Κιουζίν και την εκπληκτική του κουζίνα και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr