Champions League: Ψάχνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός – Στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους - iefimerida.gr

Champions League: Ψάχνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός – Στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Τορίνο / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα αρχή επιθυμεί να κάνει ο Ολυμπιακός μετά την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι και την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League αντιμετωπίζει την Γιουβέντους εκτός έδρας (21:45, ΕΡΤ1, Cosmote Sport2), αναζητώντας την υπέρβαση.

Η πρεμιέρα στους ομίλους της διοργάνωσης δεν ήταν η ιδανική. Η ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας άφησε τον Ολυμπιακό πίσω στη μάχη της 3ης θέσης που λογικά θα δοθεί με τους Πορτογάλους ενώ και η συνέχεια δεν ήταν καλή στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως συνέπεια την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι.

Πλέον στον πάγκο βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος προσπαθεί μέσα σε δύο μέρες να βελτιώσει πρώτα απ’ όλα το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με την Γιουβέντους.

Όσον αφορά τις επιλογές του 57χρονου προπονητή, ο Προτό θα κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα κάτω από τα δοκάρια ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Φιγκέιρας, Ενγκελς, Ρομαό και Κούτρης. Ο Οτζίτζα θα αγωνιστεί στον άξονα και θα έχει στο πλευρό του έναν εκ των Ζντιέλαρ, Ζιλέ και Ταχτσίδη ενώ Σεμπά και Πάρντο θα αγωνιστούν στα άκρα με τον Φορτούνη πίσω από τον Εμενίκε.

Όσον αφορά τη Γιουβέντους, η εικόνα της στο πρόσφατο ντέρμπι με την Τορίνο ήταν εξαιρετική, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην αντιμετωπίζει πλέον τα προβλήματα που είχε για το πρώτο παιχνίδι του θεσμού κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρκίζιο και Λιχτστάινερ, με όλα τα μεγάλα ονόματα να είναι ετοιμοπόλεμα και στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γιουβέντους Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ