Στο «στόχαστρο» των αρχών πρώην και νυν εφοριακοί για «μαύρο χρήμα» - iefimerida.gr

Στο «στόχαστρο» των αρχών πρώην και νυν εφοριακοί για «μαύρο χρήμα»

Στο «στόχαστρο» των αρχών πρώην και νυν εφοριακοί για «μαύρο χρήμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντολή για εξονυχιστικό έλεγχο όλων των υποθέσεων που χειριστήκαν , έδωσε ο .νυν και πρώην εφοριακοί, οικονομικοί επιθεωρητές και ελεγκτέςαναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης

Στόχος του, να γίνει έρευνα για εντοπισμό «μαύρου χρήματος» από την οικονομική αστυνομία το ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ σε τράπεζες, off shore και υποθηκοφυλακεία.Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ο αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να διερευνηθεί το μέγεθος και το βάθος της διαφθορας επίορκων εφοριακών και να διαπιστωθεί πόσοι και ποιοι έχουν εφαρμόσει το σύστημα «4-4-2».

Αυτό είχε καταγγείλει ο παραιτηθείς Γενικός Γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Δημήτρης Σπινέλλης, σύμφωνα με τον οποίο «απο τα πρόστιμα που επιβάλλει το υπουργείο Οικονομικών, στα δημόσια ταμεία πηγαίνει το 20%, καθώς 40% είναι η έκπτωση και 40% η μίζα του εφοριακού».

«ζζ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ