Συνεχίζεται η κακοκαιρία με χιόνια, βροχές και ισχυρούς ανέμους - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με χιόνια, βροχές και ισχυρούς ανέμους

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με χιόνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν λέει να κοπάσει η κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις σφοδρές χιονοπτώσεις και τις καταιγίδες να συνθέτουν και τις επόμενες μέρες το παγωμένο σκηνικό του καιρού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 ως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 ως 15 στη Δυτική Ελλάδα, 10 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μάχη με τον χιονιά δίνει ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τα συνεργεία της ΔΕΗ προκειμένου να αποκατασταθεί το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος σε δυο χωριά το Ανθοχώρι και την Αμυγδαλή που βρίσκονται στο σκοτάδι για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Στο μεταξύ, το χιόνι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιούργησε επιπλέον προβλήματα και χρειάστηκε εκ νέου σοβαρή προσπάθεια από τα μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτικά που μισθώθηκαν προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι σ' όλα τα ορεινά χωριά.

Νεφώσεις με βροχές περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 ως 14 βαθμούς. Τοπικά ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.Νεφώσεις με βροχή περιμένουμε την Κυριακή και στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στους 6 ως 7 βαθμούς. Μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.Ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ