Στην Αθήνα σήμερα ο Ντάισελμπλουμ -Συναντήσεις με Τσίπρα, Τσακαλώτο και Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Στην Αθήνα σήμερα ο Ντάισελμπλουμ -Συναντήσεις με Τσίπρα, Τσακαλώτο και Μητσοτάκη

Στην Αθήνα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών ενόψει της έναρξης της γ’ αξιολόγησης.

Ο Ντάισελμπλουμ θα συναντηθεί στις 13:15 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ στις 15:00 θα έχει επαφές με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη στο υπουργείο Οικονομικών και αμέσως μετά θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα συναντηθεί και με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουνράρα, 2.15μμ στην ολλανδική πρεσβεία.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Eurogroup θα μιλήσει σε εκδήλωση του Economist, ενώ στις 20:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα μετά την επεισοδιακή συνάντηση με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, τον Φεβρουάριο του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ