Η παρουσία της Αντζελίνα Τζολί επισκίασε τις άλλες εκδηλώσεις της Μπερλινάλε - iefimerida.gr

Η παρουσία της Αντζελίνα Τζολί επισκίασε τις άλλες εκδηλώσεις της Μπερλινάλε

Αντζελίνα Τζολί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή παρουσία της Αντζελίνα Ζολί στο 62ο φεστιβάλ επισκίασε τις άλλες εκδηλώσεις της φετινής Μπερλινάλε. Αφορμή της παρουσίας της διάσημης σταρ στη γερμανική πρωτεύουσα ήταν η προβολή, εκτός συναγωνισμού, της ταινίας «Στη χώρα του αίματος και του μελιού», το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Τζολί, που η σταρ έγραψε και γύρισε στο Κόσσοβο.

Η ταινία εκτυλίσσεται στο Σεράγεβο στη δεκαετία του '90, στη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας και εστιάζει στη σχέση ανάμεσα σε έναν Σέρβο στρατιώτη και μια Βόσνια γυναίκα , σχέση που αρχίζει λίγο πριν τον πόλεμο.

«Προσπάθησα να καταλάβω πώς μπόρεσαν να γίνουν όλες αυτές οι αγριότητες και ο πόλεμος», ανάφερε η Τζολί στη συνέντευξη Τύπου. «Καταλαβαίνω πώς η ταινία μου παρακολουθείται με δυσκολία, εξαιτίας των βίαιων σκηνών της, αλλά ήθελα ακριβώς να δημιουργήσω αυτή τη φριχτή εικόνα», πρόσθεσε.

Για να καταλάβει το δράμα των ανθρώπων αυτών και να μπορέσει να το μεταφέρει όσο πιο πιστά γινόταν στην οθόνη, η Τζολί, εκμεταλλευόμενη το ρόλο της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, ταξίδεψε δυο φορές στη Βοσνία και μίλησε με ανθρώπους που συμμετείχαν στον πόλεμο αλλά και με συγγενείς πολλών θυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ