Ο Τραμπ επιμένει στον πόλεμο κατά του NFL: Καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει τους αγώνες - iefimerida.gr

Ο Τραμπ επιμένει στον πόλεμο κατά του NFL: Καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει τους αγώνες

Νέο ξέσπασμα Τραμπ κατά του NFL (Φωτογραφία: AP/ Brynn Anderson)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερη ικανότητα στην εναλλαγή στόχων δείχνει ο Ντόναλντ Τραμπ, που καταφέρνει να επιτίθεται τη μία στη Βόρεια Κορέα και την άλλη στους παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Παρότι σαφώς έχει πιο σοβαρά ζητήματα να αντιμετωπίσει- η «πολεμική» ρητορική μεταξύ Ουάσινγκτον και Πιονγιάνγκ κλιμακώνεται καθημερινά και χάρη στις απαντήσεις του- ο Αμερικανός πρόεδρος βρήκε τον χρόνο να τα βάλει ξανά με τους αθλητές, καλώντας μάλιστα τον κόσμο να μποϊκοτάρει τους αγώνες του NFL.

«Αν οι φίλαθλοι αρνούνται να πηγαίνουν σε αγώνες μέχρι οι παίκτες να σταματήσουν να δείχνουν ασέβεια στη σημαία και τη χώρα μας, θα δείτε γρήγορα την αλλαγή. Απόλυση ή διαθεσιμότητα!», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Η προσέλευση στους αγώνες του NFL και η τηλεθέαση έχει πέσει πολύ. Ναι, βαρετοί αγώνες, αλλά πολλοί απέχουν γιατί αγαπούν τη χώρα μας. Η λίγκα πρέπει να στηρίξει τις ΗΠΑ», συνέχισε.

Η... μανία του Τραμπ κατά του αμερικανικού ποδοσφαίρου ξέσπασε, απρόκλητα, την Παρασκευή. Σε ομιλία του στην Αλαμπάμα, θυμήθηκε ξαφνικά ότι κάποιοι παίκτες τους προηγούμενους μήνες επέλεγαν να γονατίσουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, σε μία μορφή διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας.

Η φραστική επίθεση του Αμερικανού προέδρου στους παίκτες προκάλεσε αντίδραση άλλων αθλητών, με αποτέλεσμα να περάσει η αντιπαράθεση και στον χώρο του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ NFL ΝΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ