Επί ποδός η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων - iefimerida.gr

Επί ποδός η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουρές χιλιομέτρων αρχίζουν και σχηματίζονται στις δύο εθνικές οδούς, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα. Περισσότερα από 5 χλμ ουρά έχουν σχηματιστεί στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα,ενώ περίπου στα 3 χιλιόμετρα είναι η ουρά στα διόδια Σχηματαρίου.

Σύμμαχός των ταξιδιωτών πάντως είναι ο καιρός, καθώς παρά τις σποραδικές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν, δεν αναμένεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας, η επιστροφή στην πρωτεύουσα θα γίνει σταδιακά εντός της εβδομάδας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Μαΐου.

Σε ισχύ έχουν τεθεί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας προκειμένου η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα να γίνει ομαλά και με ασφάλεια. Από τις 15:00-22:00 θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στις εισόδους των εθνικών οδών.

Στη νέα εθνική και στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας, με εξαίρεση τον κόμβο του Ρίου.

Στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στην εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

Στην εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ