Δεν θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση Ζώης και Τζίμας - iefimerida.gr

Δεν θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση Ζώης και Τζίμας

Δεν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση ο βουλευτής της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όχι» στη δανειακή σύμβαση λέει σύμφωνα με πληροφορίές ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Ζώης.

Την είδηση μετέδωσε στο μεσημεριανό του δελτίο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χρήστος Ζώης είναι ο πρώτος βουλευτής που φέρεται να αρνείται να ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση παρά την ρητή οδηγία του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ο οποίος μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος κατέστησε σαφές ότι θα επιβάλλει την κομματική πειθαρχία κατά την διάρκεια της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή της Κυριακή.

Ο βουλευτής Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας επίσης στην ομιλία του είπε ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τάχθηκε υπέρ του πακέτου μέτρων της Τρόικα και ζήτησε «να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν στηρίζουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ». Στον κ. Σπηλιωτόπουλο απάντησε ο βουλευτής κ. Σταμάτης ο οποίος ζήτησε να μην τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και ανάφερε «επειδή βλέπω πολλούς τις τελευταίες ημέρες να κάνουν κωλοτούμπες, πολιτικούς και δημοσιογράφους και να γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως ας προσέχουν γιατί είναι πολλά τα λεφτά».-

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ