Αναβλήθηκαν δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα λόγω του σεισμού στο Μεξικό - iefimerida.gr

Αναβλήθηκαν δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα λόγω του σεισμού στο Μεξικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC), αποφάσισε να αναβάλει τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα του Μεξικό από 29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή και πολλών Ελλήνων αθλητών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «Η κατάσταση στο Μεξικό είναι εξαιρετικά σοβαρή και οι δημόσιες αρχές είναι απολύτως αφοσιωμένες στην προσπάθεια διάσωσης και στην προστασία του πληθυσμού. Τις προσεχείς ημέρες θα είμαστε σε επαφή με την πόλη του Μεξικού σχετικά με ενδεχόμενο επαναπρογραμματισμό των πρωταθλημάτων και όλων των άλλων θεμάτων που αφορούν στη φιλοξενία των δύο παγκοσμίων πρωταθλημάτων».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, επικοινώνησε ήδη με την Παραολυμπιακή επιτροπή της χώρας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί και να εκφράσει την οδύνη του για τα θύματα του φονικού σεισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παγκόσμιο πρωτάθλημα Μεξικό αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ