Στους δρόμους και σήμερα οι εργαζόμενοι κατά του νέου μνημονίου - iefimerida.gr

Στους δρόμους και σήμερα οι εργαζόμενοι κατά του νέου μνημονίου

Στους δρόμους και σήμερα οι εργαζόμενοι κατά του νέου μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργατικών συνδικάτων ενάντια στα νέα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο με την τρόικα καθώς η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Ομόνοια την ίδια ώρα αλλά και σε πολλές περιοχές της Αθήνας και σε πόλεις της περιφέρειας.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα κορυφωθούν την Κυριακή -ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου από τη Βουλή. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προγραμματίζουν συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, την ίδια ώρα.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του ΗΣΑΠ που θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί ώς τις 5 το απόγευμα. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, κανονικά οι αεροπορικές πτήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ