Εγραψε ιστορία ο Μέσι -Ξεπέρασε τα 300 γκολ μέσα στο Καμπ Νου! - iefimerida.gr

Εγραψε ιστορία ο Μέσι -Ξεπέρασε τα 300 γκολ μέσα στο Καμπ Νου!

Ο Μέσι σε φάση από τον χθεσινό αγώνα / Φωτογραφία: ΕΡΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερα γκολ πέτυχε χθες ο Λιονέλ Μέσι, στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Εϊμπάρ, οδηγώντας την ομάδα του στο άνετο 6-1.

Με αυτό το καρέ τερμάτων ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 9 γκολ στη φετινή σεζόν, αλλά και τα 302 στο Καμπ Νου! Έγινε έτσι ο κορυφαίος σκόρερ των Καταλανών μέσα στο γήπεδό τους.

Κατά τα άλλα, η Μπάρτσα πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη της και βρέθηκε στο +7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (με ματς λιγότερο οι Μαδριλένοι). Ο Μέσι στο 21' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 37ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ, ο Παουλίνιο με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Το σκηνικό στο β' ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό, με τον Μέσι να κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα. Στο 53' ο Παουλίνιο πέρασε υπέροχα στον Μέσι, ο Αργεντινός με ωραία ατομική ενέργεια προσπάθησε να νικήσει τον Ντμίτροβιτς, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά ο Σουάρεθ με ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 3-0. Η Εϊμπάρ μείωσε σε 3-1 στο 57', με γκολ του Ενρίτς, ωστόσο στο 59' με άψογο τελείωμα έξω από την περιοχή ο Μέσι πέτυχε το 4-1 και στο 62' σημείωσε το 5-1, μετά από ασίστ του Παουλίνιο. Το σκορ έκλεισε ο Αργεντινός στο 87', από ασίστ του Βιδάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέσι Μπαρτσελόνα ρεκόρ γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ