Συγκέντρωση στο υπ. Περιβάλλοντος από τον δήμο Δραπετσώνας -Για το έγκλημα στον Σαρωνικό - iefimerida.gr

Συγκέντρωση στο υπ. Περιβάλλοντος από τον δήμο Δραπετσώνας -Για το έγκλημα στον Σαρωνικό

Συγκέντρωση στο υπ. Περιβάλλοντος από τον δήμο Δραπετσώνας/ Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC/ Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βασικά αιτήματα μεταξύ άλλων την επίσπευση των διαδικασιών για την απορρύπανση του Σαρωνικού, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει την Τετάρτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το κάλεσμα της δημοτικής αρχής, η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 9 το πρωί στο πλάι του πρώην δημαρχείου Δραπετσώνας, στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη, από όπου θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία με προορισμό το υπουργείο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δήμος απαιτεί:

«Την υλοποίηση της δέσμευσης και άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης Δυδρογ/Ε/Φ.8/177752 περί χορήγησης άδειας εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων στην εταιρεία Oil One.

Την επανεξέταση όλων των υφισταμένων αδειών, που χορηγήθηκαν στην επιχείρηση της εταιρείας Oil One.

Και την απόφαση για ένα σαφές χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης της Oil One, του τσιμεντάδικου Lafarge, των ανενεργών δεξαμενών ΕΛΠΕ και όλων των ρυπογόνων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Δήμου. »


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ