Viral: 6 καλεσμένες πήγαν σε γάμο φορώντας ακριβώς το ίδιο φόρεμα - iefimerida.gr

Viral: 6 καλεσμένες πήγαν σε γάμο φορώντας ακριβώς το ίδιο φόρεμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν οι έξι γυναίκες της φωτογραφίας ξόδεψαν ώρες για να βρουν το τέλειο φόρεμα για το γάμο της φίλης τους, καμία από αυτές δεν φανταζόταν πως όταν θα έφτανε στην εκκλησία θα έβλεπε το φόρεμα που φορούσε επί 5.

Κι όμως οι «άτυχες» γυναίκες έσπασαν ρεκόρ, καθώς όλως τυχαίως και χωρίς καμία συνεννόηση φόρεσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα στο γάμο της φίλης τους.

Viral: 6 καλεσμένες πήγαν σε γάμο φορώντας ακριβώς το ίδιο φόρεμα | iefimerida.gr 0

Έχοντας και οι έξι διαλέξει ένα φόρεμα από το brand Forever News, οι ίδιες ευτυχώς δεν εκνευρίστηκαν με αυτή την απίθανη σύμπτωση, αλλά το έσκασαν στα γέλια βγάζοντας φωτογραφία όλες μαζί.

Μάλιστα, η φωτογραφία έγινε viral στα social media με τις καλεσμένες να ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι παρανυμφάκια, απλώς τυχάια φόρεσαν το ίδιο φόρεμα.

Viral: 6 καλεσμένες πήγαν σε γάμο φορώντας ακριβώς το ίδιο φόρεμα | iefimerida.gr 1

Τότε χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν, με τις περισσότερες να συμφωνούν πως κάτι τέτοιο θα ήταν ο χειρότερός τους εφιάλτης. Άλλοι είπαν πως αυτή ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το brand, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν απλά να το πιστέψουν.

Viral: 6 καλεσμένες πήγαν σε γάμο φορώντας ακριβώς το ίδιο φόρεμα | iefimerida.gr 2

Το φόρεμα κάνει 159 δολάρια και από ότι φαίνεται είναι μία δημοφιλής επιλογή για όσες έχουν γάμο αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόρεμα γάμος ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ