Λονδίνο: Νέο βίντεο του τρομοκράτη -Οι κινήσεις του λίγη ώρα πριν από την επίθεση στο μετρό - iefimerida.gr

Λονδίνο: Νέο βίντεο του τρομοκράτη -Οι κινήσεις του λίγη ώρα πριν από την επίθεση στο μετρό

Κάμερες κατέγραψαν τον τρομοκράτη πριν τη βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο βίντεο που φαίνεται να καταγράφει τις κινήσεις ενός εκ των υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο, λίγο πριν από το «χτύπημα».

Σε αυτό το υλικό, το οποίο εξασφάλισε το Press Association, ένας άνδρας ντυμένος στα γκρι κουβαλά μία τσάντα από τα Lidl. Η βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο Πάρσονς Γκριν ήταν μέσα σε μία ίδια τσάντα.

Το βίντεο αυτό έχει καταγραφεί από κάμερα έξω από πιτσαρία, σε απόσταση λίγων λεπτών από το σπίτι των θετών γονιών του υπόπτου, στο οποίο μεγάλωσε. Εκτιμάται, γράφει ο Guardian, ότι ο άνδρας πέρασε από εκεί καθ΄οδόν για τον σταθμό του Σανμπουρι, λίγο μετά τις 7 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, περίπου 80 λεπτά πριν από την έκρηξη στο Πάρσονς Γκριν, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό 30 ατόμων.

Αλλο βίντεο, που είχε εξασφαλίσει το ITV News την Κυριακή, έδειχνε τον ίδιο άνδρα, κοντά στο σπίτι του.

Could this CCTV footage show the Parsons Green tube bomber on their way to carry out the attack?https://t.co/2YxvWQYXhf pic.twitter.com/TRrkkA0te7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ