Γεννηματά: Στην κυβέρνηση του ΣYΡΙΖΑ η λέξη πολιτική ευθιξία δεν υπάρχει - iefimerida.gr

Γεννηματά: Στην κυβέρνηση του ΣYΡΙΖΑ η λέξη πολιτική ευθιξία δεν υπάρχει

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης για την καταστροφή στον Σαρωνικό από την Φώφη Γεννηματά / (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για το θέμα της μόλυνσης στο Σαρωνικό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά.

«Το θράσος και η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν έχουν όρια» είπε η κ. Γεννηματά και χαρακτήρισε τα όσα έπραξε η κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες για την περιβαλλοντική ρύπανση ως μαύρη κηλίδα για τη χώρα.

«Χρειάστηκαν έξι μέρες από την καταστροφή στο Σαρωνικό για να εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας και να ασχοληθεί με το πρόβλημα» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επετέθη στον Παναγιώτη Κουρουμπλή λέγοντας πως «σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο αρμόδιος υπουργός θα είχε παραιτηθεί. Όμως στην κυβέρνηση του ΣYΡΙΖΑ η λέξη πολιτική ευθιξία δεν υπάρχει. Τον κ. Τσίπρα τον μάθαμε, τον είδαμε και στο θέμα των πυρκαγιών τι έκανε μετρήθηκε και γι' αυτό η καταδίκη από τον ελληνικό λαό θα είναι αμείλικτη» κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεννηματά Σαρωνικός Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ