Χορταστική, υγιεινή, γευστική, πρωτότυπη, τα έχει όλα αυτή η Caprese.
Υλικά
- 1 στήθος κοτόπουλου, βιολογικό, ψημμένο
- 1/2 φλυτζάνι μοτσαρέλα μικρού μεγέθους
- 1 αβοκάντο ώριμο, σε φετούλες
- 1/2 φλυτζάνι ντοματίνια
- Φύλλα βασιλικού
- Πράσινη σαλάτα
- Αλάτι και πιπέρι
Για την σος
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dijon
- 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
- 1/4 φλυτζανιού ξύδι μπαλσάμικο
- 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά μέλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Καθαρίστε και κόψτε τα λαχανικά
- Κόψτε σε λωρίδες το ψητό στήθος κοτόπουλο (μπορείτε να το ψήσετε σε τηγάνι, σε φετούλες, αν δεν υπάρχει μπάρμπεκιου)
- Τοποθετήστε πρώτα την πράσινη σαλάτα και στη συνέχεια όλα τα υλικά σε βαθύ μπολ
- Χτυπήστε τα υλικά ελαφρά σε σέηκερ για να κάνετε την σος
- Βάλτε το μέλι μόνο αν θέλετε η σος σας να γλυκίζει
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο