Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς - iefimerida.gr

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράιαν Γκιγκς είναι ο ζωντανός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά το γεγονός πως έχει κλείσει τα 38, θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να αγωνίζεται με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Η επιτομή σε κάθε ομάδα που δημιούργησα. Έχει ακόμη επιθυμία και δίψα για διακρίσεις. Είναι ο πρώτος στις προπονήσεις. Οι νέοι στα αποδυτήρια είναι τυχεροί γιατί έχουν να μάθουν πολλά δίπλα του. Είμαι σίγουρος ότι θα σπάσει ακόμα αρκετά ρεκόρ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ από την πλευρά του ο Ουαλός μέσος είπε:

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο, δεν περίμενα ότι θα μείνω για 22 χρόνια. Νιώθω σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω. Όταν κατακτήσαμε το 19ο πρωτάθλημά μας ήταν απερίγραπτο το συναίσθημα αλλά πιο σημαντικό είναι πως θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας στους επόμενους στόχους της».

Ο Γκιγκς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 1991, ενώ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 12 πρωταθλήματα Αγγλίας και δύο Τσάμπιονς Λιγκ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια, ενώ μετρά συνολικά 898 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Γιουνάιτεντ. Είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε όλα τα πρατωθλήματα της Premier League από την καθιέρωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ