O Στιβ Τζομπς ήταν αμφισβητούμενης ειλικρίνειας και ηθικής - iefimerida.gr

O Στιβ Τζομπς ήταν αμφισβητούμενης ειλικρίνειας και ηθικής

Στιβ Τζομπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 1991 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους είχε σκεφτεί να προτείνει μία κυβερνητική θέση στον Στιβ Τζομπς. Όπως ήταν λογικό το FBI ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τον ιδρυτή της Apple και φυσικά του άνοιξε φάκελο, στον οποίο κατέληγαν όλες οι αναφορές.

Σε κάποιες από αυτές ο Στιβ Τζομπς χαρακτηρίζεται άνθρωπος που έχρηζε σεβασμού για την πρωτοπορία του, αλλά αμφισβητούμενης ειλικρίνειας και ηθικής. Μάλιστα γινόταν αναφορά στην επιλογή του να στραφεί στον Βουδισμό, αλλά και στην παραδοχή του ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ενας πρώην συνεργάτης του είχε πει ότι αν και τον θεωρούσε ειλικρινή και άξιο εμπιστοσύνης», επεσήμανε ότι «ο ηθικός χαρακτήρας του είναι αμφισβητούμενος».

Στην περίληψη της έρευνας του FBI που δόθηκαν την Πέμπτη στην δημοσιότητα, αναφέρεται ότι «αρκετά άτομα αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια του, λέγοντας ότι ο κ. Τζομπς θα διαστρεβλώσει την αλήθεια και θα αλλάξει την πραγματικότητα, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ