Το πλάνο του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ και οι «συμπαίκτες» στο «PAO Foundation» - iefimerida.gr

Το πλάνο του Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ και οι «συμπαίκτες» στο «PAO Foundation»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάντα στον Παναθηναϊκό κινούνται γύρω από τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο και τις σκέψεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για το «PAO Foundation».

Ενα από τα σημεία κλειδιά στην υπόθεση φαίνεται πως είναι η «μετακόμιση» στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στοχεύει στη μεταφορά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, το οποίο όμως θα πρέπει να έχει μετατραπεί πρώτα σε αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μαζί, θέλει να πετύχει και την παραχώρηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τα επόμενα 49 χρόνια, δημιουργούντας ουσιαστικά ένα μικρό χωριό για ολόκληρη την παναθηναϊκή οικογένεια.

Για τη δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας το κόστος αναμένεται να φτάσει περίπου τα 100 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια για να ολοκληρωθούν τα έργα.

Πάντως όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων κάποια ονόματα συμπαικτών.

Μεταξύ άλλων έχουν ακουστεί ο ιδιοκτήτης της Chipita, Σπύρος Θεοδρωόπουλος και ο βιομήχανος Τίτος Βασιλόπουλος. Μέσω χορηγίας θα ενισχύσει ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος της Vivartia, ενώ βοήθεια φέρεται πως θα προσφέρει ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου του ομίλου ΠΑΦΑΡΜ και ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς.

Ολα πάντως αναμένεται να πάρουν πιο ξεκάθαρη μορφή τις επόμενες μέρες και ειδικά μετά το ραντεβού του Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ