Μιχελάκης: «Εκλογές σε κάθε περίπτωση πριν από το Πάσχα» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Εκλογές σε κάθε περίπτωση πριν από το Πάσχα»

Μιχελάκης: «Εκλογές σε κάθε περίπτωση πριν από το Πάσχα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με την αποχώρηση της χώρας από το ευρώ εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, και επέμεινε στην άμεση διεξαγωγή εκλογών αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI.

Ο Γιάννης Μιχελάκης είπε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PSI, όπως είχε συμφωνηθεί από τους τρεις αρχηγούς για τη δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Έχει ξεφύγει από κανέναν το γεγονός ότι με το που ολοκληρώνεται το PSI και η δανειακή σύμβαση πάμε για εκλογές;» είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχουμε φύγει από τα χρονοδιαγράμματα».

«Εκλογές σε κάθε περίπτωση πριν από το Πάσχα» επανέλαβε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, όπως ακριβώς και ο Αντώνης Σαμαράς στο χτεσινό του διάγγελμα, για να δοθεί λύση από τους πολίτες.

O Γιάννης Μιχελάκης δεν σχολίασε την σκληρή δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου μετά το χτεσινό Eurogroup, ο οποίος τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον άλλον» την ώρα που η χώρα πρέπει να κάνει «στρατηγικές επιλογές για τα επόμενα χρόνια», και παρέπεμψε στη σημερινή συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Σημείωσε όμως ότι: «Αν φύγουμε από το ευρώ η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου» και υπογράμμισε ότι η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να περάσει από τη Βουλή: «Πρέπει να υπάρξει ούτως ή άλλως έγκριση από τη Βουλή».

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, για να υπερψηφίσουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ τη νέα δανειακή σύμβαση και τα σκληρά μέτρα που την συνοδεύουν, ο Γιάννης Μιχελάκης επανάλαβε ότι για όλα αυτά θα αποφασίσει η ΚΟ του κόμματος.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ