Χάος θα επικρατήσει στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Χάος θα επικρατήσει στο κέντρο της Αθήνας

κυκλοφοριακό χάος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα παραλύσει το κέντρο της Αθήνας σήμερα καθώς έχουν προγραμματιστεί για τις 11 οι πορείες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αλλά και του ΠΑΜΕ που αντιδρούν στα νέα μέτρα του μνημονίου και καλούν τους εργαζόμενους να δώσουν βροντερό παρόν στις κινητοποιήσεις.

Η κοινή συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Σύνταγμα στις 11, ενώ την ίδια ώρα τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν δώσει ραντεβού στην Ομόνοια. Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι στην Υγεία, την Παιδεία, τις ΔΕΚΟ, του ΟΤΑ, τις τράπεζες και τις συγκοινωνίες.

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων η Αστυνομία θα απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και σε συνδυασμό με την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες αναμένεται να είναι μαρτύριο. Ήδη από το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ