ΣΥΡΙΖΑ για τη μαζική αντιγραφή: Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει στη ΝΔ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για τη μαζική αντιγραφή: Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει στη ΝΔ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον της ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής από 106 φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

«Το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής που συνέβη κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου τον περασμένο Ιούνιο στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναδεικνύει την... αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εξάλλου, η ΝΔ έσπευσε με υπερβολική καθυστέρηση να σχολιάσει την πρωτοφανή απόφαση της τοπικής ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία και αφού το θέμα πήρε εκτενέστατη δημοσιότητα , ενώ στις σχετικές ανακοινώσεις μίλησε για “υπερβολές”», συνεχίζει και καταλήγει λέγοντας ότι «το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ