Η Σία Κοσιώνη με το μαγιό της, απολαμβάνει τις βουτιές της λίγο πριν γεννήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σία Κοσιώνη με το μαγιό της, απολαμβάνει τις βουτιές της λίγο πριν γεννήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν επιστρέψει για λίγο ακόμη στο πόστο της (μέχρι να γεννήσει), στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη απόλαυσε τις τελευταίες βουτιές της στην Αντίπαρο.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί μαζί με τον σύζυγό της για να παραβρεθούν στο γάμο της συναδέλφου της και καλή της φίλης Αννας Μπουσδούκου η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, επίσης δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σταύρο Ιωαννίδη, το περασμένο Σάββατο.

Η Σία Κοσιώνη δεν έχασε την ευκαιρία, φυσικά, να απολαύσει και τη θάλασσα. Η κάμερα του Happy Day την «συνέλαβε» στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της να φορά το καταπράσινο μαγιό της και να απολαμβάνει μια από τις τελευταίες ημέρες διακοπών για φέτος, λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τήνος Σία Κοσιώνη μαγιό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ