Η Χίλαρι Κλίντον το ξέκοψε: Τέρμα οι υποψηφιότητες για μένα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χίλαρι Κλίντον το ξέκοψε: Τέρμα οι υποψηφιότητες για μένα [βίντεο]

Με καθάρισμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο φορές προσπάθησε η Χίλαρι Κλίντον να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να το επιχειρήσει ξανά.

Σε συνέντευξη στο CBS, ξεκαθάρισε ότι δεν σχεδιάζει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για οποιοδήποτε αξίωμα. «Τελείωσα με τις υποψηφιότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι θα παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί, εξήγησε, διακυβεύεται το μέλλον των ΗΠΑ, αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Είχαμε ένα ριάλιτι που οδήγησε στην εκλογή ενός προέδρου. Κατέληξε στο Οβάλ Γραφείο και λέει ''Είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι περίμενα. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο, δεν είχα ιδέα''. Λοιπόν, ναι, γιατί δεν είναι σόου. Είναι η πραγματικότητα», είπε μιλώντας για τον αντίπαλό της.

Στο πλαίσιο προώθησης του νέου βιβλίου της με τίτλο «What Happened», το οποίο αφορά την προεκλογική καμπάνια της, η Κλίντον μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις της έπειτα από την ήττα. Καθάρισε με «μανία» τις ντουλάπες της. Είπε αρκετό λευκό κρασί. Δοκίμασε ασκήσεις αναπνοής για να ηρεμήσει, όπως είπε.

Jane Pauley: "Is your political career over?" pic.twitter.com/ppIE4gSwd7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ