Στον αγιασμό του Α' Πειραματικού Γυμνασίου στην Πλάκα ο Θεοδωράκης - iefimerida.gr

Στον αγιασμό του Α' Πειραματικού Γυμνασίου στην Πλάκα ο Θεοδωράκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΟΥΛΑΚΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλή σχολική χρονιά» ευχήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στου μαθητές και τις μαθήτριες του Α' Πειραματικού Γυμνασίου στην Πλάκα, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί μαζί με τον βουλευτή Β' Αθήνας Γιώργο Αμυρά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά που ξεκινούν σήμερα τη νέα σχολική χρονιά, τους γονείς και τους καθηγητές τους, και να παραβρέθει στον αγιασμό. Ο διευθυντής του σχολείου, Κωστής Κοντογιάννης, τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Α' Πειραματικού Γυμνασίου, ενώ συζήτησαν για τους βασικούς στόχους του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου και την ανάγκη τα παιδιά να αντιληφθούν την αξία της αριστείας.

«Σήμερα το πρωί μας κάνατε ένα μεγάλο δώρο, στον Γιώργο και σε εμένα, αλλά πιστεύω και στους γονείς και στους καθηγητές σας: ξεκινήσαμε τη μέρα μας με τα χαμόγελά σας και σας ευχαριστούμε γι' αυτό. Και πρέπει να σας πω ότι πρέπει να συνεχίσετε να χαμογελάτε, γιατί εκτός όλων των άλλων είστε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της χώρας», είπε στους μαθητές ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στον αγιασμό του Α' Πειραματικού Γυμνασίου στην Πλάκα ο Θεοδωράκης | iefimerida.gr 0
Στον αγιασμό του Α' Πειραματικού Γυμνασίου στην Πλάκα ο Θεοδωράκης | iefimerida.gr 1
Στον αγιασμό του Α' Πειραματικού Γυμνασίου στην Πλάκα ο Θεοδωράκης | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΟΥΛΑΚΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ