Ένα λαχταριστό σουφλέ που λιώνει στο στόμα και αναστατώνει τον ουρανίσκο.
Μπορεί να κυκλοφορούμε ακόμα με καλοκαιρινά ρούχα, μαλλιά, χρώμα. Να κάνουμε βόλτες με το μεσημεριανό ήλιο να μας ζεσταίνει. Να βλέπουμε ταινίες στα θερινά, να τρώμε παγωτό και να πίνουμε παγωμένα ροφήματα.
Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Κανείς δεν ονειρεύεται πια παραλίες, ήλιο και αλμύρα, κανείς δεν πια τόση όρεξη να ξενυχτήσει χορεύοντας τραγούδια που με τα οποία περνάει καλά μόνο αν έχει πιει λίγο παραπάνω.
Αυτό όμως που όλοι, σιγά-σιγά, αρχίζουν να αποζητούν είναι αυτό το λίγο παραπάνω κρύο που θα τους επιτρέψει να φορέσουν μια φθινοπωρινή τάση, να διαβάσουν το βιβλίο τους σε ένα καφέ με φόντο ένα μουντό απόγευμα, να καθίσουν ένα βράδυ μέσα. αγκαλιά με το/τη σύντροφό τους στον καναπέ βλέποντας ταινία ή σειρά, να χωθούν στην κουζίνα και να φτιάξουν ένα λαχταριστό φαγητό που θα μπορούν να απολαύσουν χωρίς ενοχές.
Σε αυτό το τελευταίο, θα θέλαμε να σταθούμε λίιιγο παραπάνω και να σας συστήσουμε ένα σουφλέ με υφή αφρού, γεύση μεγατόνων και μηδενικό βαθμό δυσκολίας. Το σουφλέ της τεμπέλας.
Δείτε πώς να φτιάξετε το σουφλέ στο BOVARY.GR.