Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ποιοι θα είναι μαζί της φέτος στην εκπομπή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ποιοι θα είναι μαζί της φέτος στην εκπομπή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα ομάδα της ομάδα στο Πρωινό παρουσίασε με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Η παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, πόζαρε δίπλα στους παλιούς, Θέμη Γεωργαντά, Κώστα Τσουρό και Τζένη Μελιτά, αλλά και τους τρεις νέους συνεργάτες της.Πρόκειται για τον Άρη Καβατζίκη, την Κλεοπάτρα Πατλάκη και την Σοφία Τουντούρη!

Μιλώντας στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωση ότι η Σάσα Σταμάτη δεν θα είναι μαζί της στην εκπομπή φέτος, ενώ αποκάλυψε και τους μάγειρές της, μετά την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: «Ο Βασίλης Καλλίδης, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και ο Τζόρτζιο θα είναι οι μάγειρες του Πρωινού. Η Σάσα δεν θα είναι μαζί μας. Έχουμε να μιλήσουμε λίγες ημέρες. Δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί να κάνει. Ξέρω ότι συζητούσε κάποια πράγματα. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Είναι μέσα στην καρδιά μας. Μόνο ένα χαμόγελο μου έρχεται», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ