-Με τις εμμονές σου μας πας στη χρεοκοπία -Ποιος είσαι εσύ που μιλάς; - iefimerida.gr

-Με τις εμμονές σου μας πας στη χρεοκοπία -Ποιος είσαι εσύ που μιλάς;

-Μας οδηγείς στη χρεοκοπία -Ποιος είσαι εσυ που μιλάς;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σφοδρή μάχη για να το ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα φανεί ότι διαπραγματεύθηκε περισσότερο με την Τρόικα βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ διέρρευσε ένας διάλογος-φωτιά ανάμεσα σε Σαμαρά και Βενιζέλο από τη χτεσινή σύσκεψη.

Στον έντονο διάλογο, που σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA συνέβη στη χτεσινή σύσκεψη σε συνέχεια των αντιρρήσεων Σαμαρά για τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να λέει στον πρόεδρο της ΝΔ ότι οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία, για να του απαντήσει με σκληρό τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς.

Βενιζέλος: Με τις εμμονές σου στις συντάξεις βάζεις την χώρα στην χρεοκοπία.

-Σαμαράς: Ποιος είσαι εσύ που μιλάς; Με την διαπραγμάτευση που κάνεις δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Είδαμε τι έχεις κάνει. Τί είναι αυτά που κάνεις;

Στο σημείο αυτό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, παρενέβη ο Λουκάς Παπαδήμος ζητώντας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αποχωρήσει: "Κύριε αντιπρόεδρε σας παρακαλώ αφήστε μας μόνους", φέρεται να του είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ