Καλάθης: «Να πάμε μέχρι το... τέλος στο Eurobasket 2017» - iefimerida.gr

Καλάθης: «Να πάμε μέχρι το... τέλος στο Eurobasket 2017»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτη πίστη στους εαυτούς τους έχουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, όπως δήλωσε ο Νικ Καλάθης ενόψει και της αναμέτρησης με τη Λιθουανία για τους «16» του Εurobasket 2017.

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Διαθέτουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Εuroleague και έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι καλό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται στους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου και γι’ αυτό είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Εμείς, θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί και να κάνουμε διάφορα πράγματα για να καλύψουμε την απουσία του», δήλωσε αρχικά ο Νικ Καλάθης στην ιστοσελίδα της FIBA, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίεση που έχει βάλει στον εαυτό του:

«Πραγματικά νιώθω ότι πρέπει να αποδώσω καλά και να βγω μπροστά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι με σκοράρισμα, είτε με δημιουργία, είτε ως ηγέτης».

Για να καταλήξει ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods: «Σίγουρα θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Έχουμε μία υπερήφανη μπασκετική παράδοση. Αλλά, θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα τη διαδικασία για να παίξουμε καλύτερα και ξέρουμε πότε είναι η σωστή στιγμή για να κάνουμε το καλύτερό μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Καλάθης Εθνική Ομάδα eurobasket 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ