Τσίπρας: Οι πολιτικοί νάνοι παρέδωσαν τη χώρα όμηρο και υπόδουλη - iefimerida.gr

Τσίπρας: Οι πολιτικοί νάνοι παρέδωσαν τη χώρα όμηρο και υπόδουλη

Τσίπρας: «Οι πολιτικοί νάνοι παρέδωσαν χθες τη χώρα όμηρο & υπόδουλη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολιτικούς νάνους» χαρακτήρισε τα μέλη της Κυβέρνησης και τα κόμματα που τη στηρίζουν ο Αλέξης Τσίπρας, στη νέα σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον τους. Για άλλη μια φορά ζήτησε την αποχώρησή τους, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μοιραίο» μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενά του «χθες παρέδωσε τη χώρα όμηρο και υπόδουλη στους δανειστές».

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έκανε λόγο για «παρωδία διαπραγμάτευσης της τελευταίας στιγμής που απλώς επικύρωσε με μελοδραματικό ντεκόρ την καταρράκωση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, τον ευτελισμό της δημοκρατίας, τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα του τρίτου κόσμου», ενώ για τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρωθυπουργό επιφύλαξε το χαρακτηρισμό «πολιτικοί νάνοι», λέγοντας χαρακτηριστικά πώς πρόκειται για «μια ηγεσία πολιτικών νάνων που υπογράφει την υποδούλωση της χώρας στις τράπεζες, στον άγριο καπιταλισμό και στον οικονομικό σωβινισμό της Άνκελα Μέρκελ και ταυτόχρονα ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, υποκύπτοντας στα εκβιαστικά διλήμματα που η ίδια δημιούργησε».

Πρόσθεσε επίσης πώς «το εξαρτημένο, ανυπόληπτο και υπό κατάρρευση πολιτικό κατεστημένο και ο μοιραίος πρωθυπουργός που επέλεξαν παρέδωσε χθες τη χώρα όμηρο και υπόδουλη στους δανειστές της για πολλές δεκαετίες», ενώ για άλλη μια φορά ζήτησε «να φύγει η κυβέρνηση, η τρόικα και τα τρία κόμματα που στηρίζουν αυτό το διασυρμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ