Κουβέλης: «Όχι στα νέα μέτρα-δεν είμαστε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Όχι στα νέα μέτρα-δεν είμαστε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ»

Φώτης Κουβέλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το νέο μνημόνιο γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα του δεν θα γίνει η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουβέλης είπε πως η νέα σύμβαση θα επιτείνει τη λιτότητα και την ύφεση, ενώ κατηγόρησε τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, καθώς δεν έκαναν τίποτα από αυτά που είχαν εξαγγείλει.

Ο κ. Κουβέλης πρότεινε πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης, ενώ στο ερώτημα αν έχει δεχτεί προσεγγίσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, απάντησε κατηγορηματικά «όχι», υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του «δεν έχει το σύνδρομο του σκαντζόχοιρου, αλλά ούτε θα αποτελέσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ