Τζένιφερ Λόρενς -Σαν πριγκίπισσα από παραμύθι με ονειρική τουαλέτα στη Βενετία [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζένιφερ Λόρενς -Σαν πριγκίπισσα από παραμύθι με ονειρική τουαλέτα στη Βενετία [εικόνες]

Φωτογραφία :Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από ένα χρόνο απουσίας από το κόκκινο χαλί, η ταλαντούχα κινηματογραφική σταρ, έδωσε το «παρών» στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ είναι η πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του σκηνοθέτη και συντρόφου της, Ντάρεν Αρονόφσκι, που φέρει τον τίτλο «Mother!» και με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της το πρωί της Τρίτης στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εκείνη βρέθηκε στη Μόστρα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε αρχικά την ταλαντούχα ηθοποιό στο αεροδρόμιο της Βενετίας, μαζί με τον σύντροφό της (η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού). Για το ταξίδι και την άφιξή της επέλεξε ένα κομψό αλλά χαλαρό look και συγκεκριμένα ένα country style φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα γκρι καπέλο και μποτάκια.

Παρόλα αυτά η επίσημη εμφάνιση της 27χρονης Λόρενς στο κόκκινο χαλί στη Μόστρα ήταν κάτι περισσότερο από εκθαμβωτική, αφού η στιλιστική της επιλογή την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα παραμυθιού.

Δείτε την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόρενς στο κόκκινο χαλί στη Μόστρα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ