Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στα Δωδεκάνησα την Τετάρτη -Σε ποιες περιοχές - iefimerida.gr

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στα Δωδεκάνησα την Τετάρτη -Σε ποιες περιοχές

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ υψηλός είναι για αύριο Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται, ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει σχετικά τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και την Περιφέρεια και τους Δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές.

Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς https://t.co/JprKt334Hv pic.twitter.com/LgEXutBA97

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ