Ξανά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ -για έναν ακόμη χρόνο- η Ελλη Στάη - iefimerida.gr

Ξανά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ -για έναν ακόμη χρόνο- η Ελλη Στάη

Ξανά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για έναν ακόμη χρόνο η Έλλη Στάη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλησπέρα» θα λέει και πάλι στους τηλεθεατές από το στούντιο της ΕΡΤ, η Ελλη Στάη. Για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού μετά την εκ νέου πρόσληψη της η οποία εγκρίθηκε από το Δ.Σ. με το καθεστώς του Προσωπικού Ειδικών Θέσεων.Το Δ.Σ. αποφάσισε ακόμα τη συγκρότηση επταμελούς επιτροπής επιλογής – αξιολόγησης για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ). Η επιτροπή θα αποτελείται από τους Γενικούς Διευθυντές, τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, έναν εκπρόσωπο της ΠΟΣΠΕΡΤ και έναν δικηγόρο από τη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών.

Η επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα να συγκροτεί με απόφασή της υποεπιτροπές για την αξιολόγηση των επιμέρους συμβασιούχων, οι οποίες θα αποτελούνται από τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων ή Τμημάτων των επιμέρους Γενικών Διευθύνσεων και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων, ανάλογα με τον κλάδο από τον οποίο προέρχεται η ειδικότητα.

Οι επιμέρους υποεπιτροπές θα εξετάσουν και θα αξιολογήσουν τους συμβασιούχους βάσει κριτηρίων (μορίων) που έχουν αποτυπωθεί από τα στοιχεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι εισηγήσεις τους θα ελεγχθούν από την Κεντρική Επιτροπή, η οποία με τη σειρά της θα υποβάλει τις προτάσεις της στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ