Εγκλημα Πετρούπολης: Eνταλμα σύλληψης για τον πατέρα που σκότωσε και έκαψε την κόρη του - iefimerida.gr

Εγκλημα Πετρούπολης: Eνταλμα σύλληψης για τον πατέρα που σκότωσε και έκαψε την κόρη του

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένταλμα σύλληψης και μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι αντιμέτωπος ο 55χρονος που φέρεται ότι δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του στην Πετρούπολη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να σβήσει τα ίχνη.

Μετά το τραγικό τέλος που είχε η νέα κοπέλα, τα δεδομένα αλλάζουν για τον πατέρα της, καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του.

Ο κατηγορούμενος πάντως νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, έως ότου απολογηθεί, υπό το άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας.

Αρχικά η κατηγορία που βάρυνε τον 55χρονο ήταν αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του εμπρησμού. Τα στοιχεία στη συνέχεια από την αστυνομική έρευνα αλλά και η τραγική κατάληξη της κοπέλας που πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή, άλλαξαν την κατηγορία προς το δυσχερέστερο.

Υπενθυμίζεται ότι ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Ειρήνη ήταν χτυπημένη με μαχαίρι ενώ είχε και σημάδια στραγγαλισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ