Ηράκλειο: Τριπλή αεροδιακομιδή ζωής -Μεταξύ των ασθενών και μία 33χρονη έγκυος - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Τριπλή αεροδιακομιδή ζωής -Μεταξύ των ασθενών και μία 33χρονη έγκυος

 Τριπλή αεροδιακομιδή ζωής στην Κρήτη/ Φωτογραφία: e-kriti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τριπλή αερομεταφορά μεταξύ Ρόδου και Κρήτης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με επίκεντρο το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Μεταξύ των ασθενών μία έγκυος γυναίκα ηλικίας 33 ετών με αυτόματη ρήξη θυλακίου ("έσπασαν" τα νερά), η οποία μεταφέρθηκε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο για νοσηλεία στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη πρωτότοκος βρίσκεται στην 34η εβδομάδα κύησης δηλαδή 8μιση μηνών, όταν «έσπασαν» τα νερά. Επειδή σε περίπτωση που χρειαστεί δεν υπάρχει μονάδα πρόωρων στο νησί, αποφασίστηκε η μεταφορά της στην Κρήτη.

Στο Βενιζέλειο όπου νοσηλεύεται έγινε αναστολή τοκετού ενώ η μητέρα και το βρέφος βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Μαζί με την εγκυμονούσα, μεταφέρθηκε με το ίδιο αεροσκάφος και ένας 77χρονος διασωληνωμένος άνδρας ενώ την ίδια στιγμή από το Ηράκλειο και συγκεκριμένα από το ΠΑΓΝΗ, μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας ένας 70χρονος, ο οποίος χρήζει νοσηλείας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Πηγή: neakriti, Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη αεροδιακομιδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ