Κέιτ Μίντλετον: Είχε μαρτυρήσει μόνη της την εγκυμοσύνη 2 μήνες πριν και την αγνόησαν; [βίντεο] - iefimerida.gr

Κέιτ Μίντλετον: Είχε μαρτυρήσει μόνη της την εγκυμοσύνη 2 μήνες πριν και την αγνόησαν; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το τρίτο τους παιδί! Ωστόσο, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, είτε έχοντας την υποψία, είτε γνωρίζοντας, είχε κάνει την αποκάλυψη πριν λίγο καιρό μόνη της, δημοσίως, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι...

Πριν δύο μήνες Γούλιαμ-Κέιτ μαζί με τα δυο παιδιά τους πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σαρλότ βρίσκονταν σε βασιλική περιοδεία στην Πολωνία όταν η δούκισσα, αστειευόμενη είπε στον πρίγκιπα ότι θα πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά. Της είχαν μόλις δώσει στα χέρια της ένα παιχνίδι για νεογέννητα.

Συγκεκριμένα, της είχαν δώσει αυτά τα μαλακά παιχνίδια που σχεδιάζονται από την Whisbear και υποτίθεται ότι ηρεμούν τα μωρά καθώς κάνουν ήχους παρόμοιους με αυτούς στη μήτρα.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας παιχνιδιών είχε δηλώσει τότε ότι η Κέιτ είχε κάνει αυτό το αστείο όταν έμαθε ότι τα αρκουδάκια ήταν σχεδιασμένα για μωρά μικρότερα από τα δικά της. «Δώσαμε στην δούκισσα κάποια δώρα για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Είπε ότι πρέπει να κάνουν περισσότερα μωρά και γέλασε».

Η Κέιτ Μίντλετον πιστεύεται ότι είναι δύο με τριών μηνών έγκυος, επομένως όταν έκανε το αστείο της στην Πολωνία μπορεί κάτι να γνώριζε ή να υποπτευόταν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ