Δημοσιογράφος γράφει για τη φυσιολογική γέννα που είχε πριν τρία χρόνια: Πονάω ακόμη και σήμερα... - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος γράφει για τη φυσιολογική γέννα που είχε πριν τρία χρόνια: Πονάω ακόμη και σήμερα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να γίνεις μητέρα δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό μάλλον δεν το γνώριζε η συντάκτρια του περιοδικού Grazia Νατάσα Πίρλμαν, η οποία, προφανώς λόγω κάποιας ιδιαιτερότητας που είχε, κατέληξε να υποφέρει ακόμη και σήμερα, λόγω της φυσιολογικής γέννας που είχε πριν τρία χρόνια.

Η Πίρλμαν ανέφερε πως πονούσε για μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, την οποία μάλιστα οι γιατροί την τράβηξαν με ιατρικές λαβίδες, ενώ ο πόνος ήταν τόσο έντονος που ικέτευε τον γιατρό της να τής δώσει μορφίνη για να μην υποφέρει.

Γράφοντας στους Times, η Πίρλμαν ανέφερε πως της φάνηκε «σαν να είχαν πάρει απόφαση οι γιατροί να την φτάσουν στα όρια της για να κάνει έναν φυσιολογικό τοκεκτό καθώς η ίδια πριν είχε προκαταλήψης για αυτό τον τρόπο γέννας».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Pearlman | Grazia (@natashagrazia) στις Απρ 21, 2017, 10:46πμ PDT

Εκτός αυτού η ίδια περιέγραψε το μαρτύριο που περνούσε: «Είχα σκιστεί, είχα κοπεί, είχα ράμματα, δεν μπορούσα να καθίσω για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Επίσης είχα αιμορροΐδες, έβγαζα αίμα και πονούσα ψυχολογικά και συναισθηματικά για μήνες. Δεν είχα κατάθλιψη, ήμουν σοκαρισμένη. Ένιωθα λες και έχω αποτύχει», είπε η Νατάσα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Pearlman | Grazia (@natashagrazia) στις Φεβ 18, 2017, 9:47πμ PST

Αναφέροντας πως ουσιαστικά δεν της δόθηκε άλλη επιλογή πέρα από το να γεννήσει φυσιολογικά, η συντάκτρια θέλησε να περάσει το μήνυμα πως καμία γυνάικα δεν πρέπει να νιώθει φοβισμένη μετά τη γέννα, όποιον τρόπο κι αν διαλέξει.

Δημοσιογράφος γράφει για τη φυσιολογική γέννα που είχε πριν τρία χρόνια: Πονάω ακόμη και σήμερα...  | iefimerida.gr 0

Πάντως από την πλευρά της η βρετανική ένωση Μαιών αναφέρει πως υποστηρίζει τον φυσικό τοκετό ως καλύτερο τρόπο για να γεννήσει μία γυναίκα γιατί πιστεύουν πως έτσι οι γυναίκες δεν νιώθουν αποτυχημένες ως προς αυτό. Οι ίδιες υποστήριξαν κιόλας πως η απόψή τους δεν σημαίνει πως έτσι καταδικάζουν την καισαρική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Pearlman | Grazia (@natashagrazia) στις Φεβ 2, 2017, 11:53πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συντάκτρια γέννα κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ