Σε εξέλιξη η πιο κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη η πιο κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο όπου θα συζητηθούν τα μέτρα που απαιτεί η Τρόικα.

Πρωτος έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου, και μετά ο Αντώνης Σαμαράς. Τελευταίος έφτασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον οποίο υπήρχαν διαρροές από το ΛΑΟΣ τις τελευταίες ώρες ότι δήθεν δεν πρόκειται να πάει, προφασιζόμενος ότι δεν έχει στα χέρια του την ακριβή μετάφραση του κειμένου. Μπαίνοντας στο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι τον προβληματίζει ο χρόνος, και οι προθέσεις των δανειστών, κάνοντας ανοικτά λόγο για εκβιασμό. «Ο χρόνος ως σημείο εκβιασμού από τους δανειστές μας με προβληματίζει για τις πραγματικές τους προθέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει και επίσημα στους αρχηγούς το κείμενο της συμφωνίας με την Τρόικα και θα καλέσει τους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να δεσμευτούν στην εφαρμογή των πολύ σκληρών μέτρων που συμφωνήθηκαν με την Τρόικα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ