Συμβούλεψε τους αστέγους... να μην βγαίνουν από το σπίτι τους - iefimerida.gr

Συμβούλεψε τους αστέγους... να μην βγαίνουν από το σπίτι τους

Συμβούλεψε τους αστέγους... να μην βγαίνουν από το σπίτι τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Γαλλίδα υφυπουργός υγείας η οποία μέσω του μπλογκ της έδωσε συμβουλές στους πολίτες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ωστόσο προφανώς από λάθος, συμβούλεψε και τους αστέγους... να μείνουν στα σπίτια τους.

Θύελλα αντιδράσεων αλλά και καυστικών σχολίων έχει ξεσηκώσει στην Γαλλία μέσω του διαδικτύου, το λάθος αυτό, κάνοντας την Νόρα Μπερά αντικέιμενο χλευασμού. Το λάθος της υφυπουργού ήταν πως συμβούλεψε, μέσω του μπλογκ της, τα βρέφη, οι ηλικιωμένοι, οι ασθενείς και οι άστεγοι να... μείνουν μέσα για να μην κινδυνέψουν από το κρύο.

Η ίδια επιχείρησε να μαζέψει η συμβουλή της ανεβάζοντας στο Twitter νέα παραπομπή στο blog της όπου η αναφορά στους άστεγους είχε παραλειφθεί. «Υπάρχουν μερικές αναφορές που οδηγούν με κακό τρόπο σε ειρωνεία», έγραψε.

Το κύμα ψύχους που έχει αφήσει εκατοντάδες νεκρούς- κυρίως άστεγους- στην ανατολική Ευρώπη έχει πλήξει και τη Γαλλία όπου σε πολλές πόλεις κλειστοί θερμαινόμενοι χώροι ανοίγουν για να βρουν οι άστεγοι καταφύγιο τη νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ