Έγκυος και πάλι η Αντζελίνα Τζολί - iefimerida.gr

Έγκυος και πάλι η Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλα δύο μέλη θα προστεθούν στην ήδη μεγάλη οικογένεια των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, η ηθοποιός είναι και πάλι έγκυος, και μάλιστα κυοφορεί δίδυμα.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, τα δίδυμα είναι αγόρια, και παρότι το ζευγάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει κι άλλα παιδιά, κανένας τους δεν περίμενε αυτή την εγκυμοσύνη στην παρούσα χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με δηλώσεις ατόμου από το κοντινό τους περιβάλλον, τόσο ο Μπραντ και η Αντζελίνα, όσο και τα άλλα έξι παιδιά τους είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και περιμένουν πώς και πώς την άφιξη των νέων μελών της οικογένειας.

Η ίδια πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι το ζευγάρι σκέφτεται η γέννηση των διδύμων να γίνει επιτέλους στις ΗΠΑ, ύστερα από επιθυμία των γονιών τους, καθώς η 4χρονη Σάιλο γεννήθηκε στη Ναμίμπια της Αφρικής , ενώ τα 2χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν γεννήθηκαν στη Νίκαια της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ