Παπαϊωάννου: Τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης με «χαρακτηριστικά Μόντι» - iefimerida.gr

Παπαϊωάννου: Τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης με «χαρακτηριστικά Μόντι»

Παπαϊωάννου: Τάχθηκε υπερ μιας κυβέρνησης με «χαρακτηριστικά Μόντι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ μιας κυβέρνησης με χαρακτηριστικά Μόντι, σίγουρος ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα καταλήξουν σε συμφωνία και σαφέστατα υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ, εμφανίστηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου στο Σκάι.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε δήλωσή του στο Σκάι, είπε χαρακτηριστικά πώς «οι ώρες είναι ιστορικές και τα διλήμματα μεγάλα» και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα υπάρξει συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, ενώ πρόσθεσε ότι «η χώρα πλέον διαπραγματεύεται συνολικά ,κάτι που έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τάχθηκε επίσης υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση «η χώρα θα γίνει Αλβανία του παρελθόντος».

Τέλος, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου τάχθηκε υπέρ μίας κυβέρνησης στην Ελλάδα με χαρακτηριστικά Μάριο Μόντι εκφράζοντας, όπως είπε, προσωπική άποψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ