Ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις απόψυξη στο ψυγείο σου - iefimerida.gr

Ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις απόψυξη στο ψυγείο σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρέπει να κάνετε απόψυξη, αλλά δεν έχετε την υπομονή ή το χρόνο να περιμένετε να λιώσουν οι πάγοι. Ιδού η λύση.

Από τις βαρετές δουλειές του σπιτιού, η απόψυξη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόεδρος. Συνήθως μάλιστα όταν έρχεται η ώρα της αυνοδεύεται από ένα μακρόσυρτο και βαριεστημένο «Ωωωωωωωωχ» καθώς και από μια έκφρασης απόγνωσης, πλήξης (ίσως και εκνευρισμού).

Σε κάθε περίπτωση -θέλουμε, δε θέλουμε- είναι ένα task που πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί με επιτυχία, ειδάλλως το ψυγείο παύει να αποδίδει. Και ψυγείο που παύει να αποδίδει = Τρόφιμα που χαλάνε πριν την ώρα τους (και αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε).

Τα στάδια για την απόψυξη είναι λίγο-πολύ γνωστά:

Πρώτα βγάζουμε το ψυγείο απο την πρίζα, ύστερα το αδειάζουμε από τα τρόφιμα (τα οποία αν χρειάζονται ψύξη καλό είναι να τα συγκεντρώσετε σε μια σακούλα και να δώσετε σε κάποιο φίλο ή γείτονα για λίγες ώρες). Και μετά περιμένουμε. Και περιμένουμε. Και περιμένουμε (φήμες λένε ότι πολλοί έχουν νιώσει τα μαλλιά τους να μακραίνουν κατά τη διάρκεια της αναμονής).

Ε αυτό ακριβώς το στάδιο του «περίμενε» θέλουμε να αποφύγουμε.

Δες το κόλπο για να κάνεις πιο γρήγορα την απόψυξη στο ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψυγείο απόψυξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ