Κικίλιας: Να μας πει ο Τσίπρας αν συμφωνεί με τον Τόσκα για τους... ανεκπαίδευτους πυροσβέστες - iefimerida.gr

Κικίλιας: Να μας πει ο Τσίπρας αν συμφωνεί με τον Τόσκα για τους... ανεκπαίδευτους πυροσβέστες

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υιοθετεί ή καταδικάζει ο κ. Τσίπρας τις δηλώσεις Τόσκα;» ρωτά ο Βασίλης Κικιλιας.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Τόσκα, πώς η πυροσβεστική είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η Κυβέρνηση σιωπά.

Οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας.

Ο κ. Τόσκας, όμως, τους κατηγορεί για ανεπάρκεια!

Ο ίδιος υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά - όπως φαίνεται - δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;».

Ο κ. Τόσκας είχε αναφέρει πως το «Πυροσβεστικό Σώμα ίσως αποτελεί τον πιο στρεβλό μηχανισμό του ελληνικού δημοσίου. Χρησιμοποιήθηκε για χρόνια περισσότερο σαν κομματικός μηχανισμός, παρά σαν κομμάτι του κρατικού μηχανισμού, που θα έπρεπε να είχε την αποτελεσματικότητα, την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό που έχουν σύγχρονα πυροσβεστικά σώματα».

Η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Κικίλιας πριν μιλήσει θα πρέπει να γυρίσει πίσω και να αναλογιστεί γιατί δεν έκαναν ούτε ένα βήμα στη βελτίωση του Πυροσβεστικού Σώματος σε αντίθεση με τη σημερινή Κυβέρνηση, η οποία ίδρυσε Σχολές και έβαλε τις βάσεις του εκσυγχρονισμού, αλλά και της δικαιοσύνης, κάτι που όλα τα στελέχη αναγνωρίζουν.

Ο κ. Κικίλιας σκοπίμως επιμένει να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κικίλιας Νίκος Τόσκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ