«Τρελαμένος» ο Αραούχο με την υποδοχή του κόσμου της ΑΕΚ - «Εζησα κάτι μαγικό» - iefimerida.gr

«Τρελαμένος» ο Αραούχο με την υποδοχή του κόσμου της ΑΕΚ - «Εζησα κάτι μαγικό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Αραούχο ανήκει και πάλι στην ΑΕΚ και στην επιστροφή του στην Ελλάδα, περίπου 1.000 φίλοι της ομάδας τον περίμεναν στο Ελ.Βενιζέλος για μια αποθεωτική υποδοχή.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ θα αγωνιστεί για έναν ακόμη χρόνο με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση και κατά την επίσημη παρουσίασή του, μίλησε για όσα έζησε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του.

-Για την υποδοχή και την επιστροφή του;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ήταν μία μοναδική στιγμή. Το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Ισως να το ξαναζήσω όταν… ξαναεπιστρέψω του χρόνου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο της ομάδας μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε έτσι ώστε να επιστρέψω»!

-Για τη φανέλα με το 11:

-«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Γιακουμάκη, γιατί προσφέρθηκε να μου παραχωρήσει το 11 και ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω άνετα με τον αριθμό 11 στην πλάτη, δεν θα ήταν το ίδιο με κάποιον άλλο αριθμό».

-Ευτυχισμένος;

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν περίμενα τους προηγούμενους έξι μήνες που ήμουν εδώ ότι ο κόσμος θα με αγαπήσει τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και όταν επέστρεψα στη Λας Πάλμας σε κάθε φωτογραφία ή ό,τι άλλο ανέβαζα έβλεπα και ένιωθα την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ»!

-Ετοιμος να βοηθήσει;

«Έχω κάνει ήδη μία προετοιμασία με την Λας Πάλμας και είχα κάποια θέματα που όμως έχω ξεπεράσει. Ελπίζω ο γυμναστής εδώ, ο Σέμπα, να μη με βάλει να τρέξω τόσο πολύ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει όλους της τους στόχους, τόσο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο αραουχο αεκ Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ