Με την πρεμιέρα της Εθνικής μπάσκετ στον Stoiximan.gr - iefimerida.gr

Με την πρεμιέρα της Εθνικής μπάσκετ στον Stoiximan.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κάνει πρεμιέρα στο Eurobasket στο Ελσίνκι με αντίπαλο την Ισλανδία, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Εσθονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητα στοιχήματα και για τις δύο αναμετρήσεις.

Το Eurobasket ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες για πολλές εθνικές ομάδες. Το ίδιο όμως και για τους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και του στοιχήματος.

Ο Stoiximan.gr προσφέρει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα όπως Νικητές Ομίλων, Πρώτος Ριμπάουντερ, Ζευγάρι Τελικού και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Ελλάδα – Εσθονία

Λίγο αργότερα, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Το συγκρότημα του Μίκαελ Σκίμπε θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, με τον Stoiximan.gr να προσφέρει αρκετές επιλογές για όλα τα παιχνίδια της ημέρας στην ευρωπαϊκή ζώνη. Δείτε τα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα μπάσκετ Ποδόσφαιρο stoiximan
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ