«Ενα γράμμα στους γονείς του συζύγου μου που αδιαφορούν πλήρως για τα εγγόνια τους» - iefimerida.gr

«Ενα γράμμα στους γονείς του συζύγου μου που αδιαφορούν πλήρως για τα εγγόνια τους»

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι ενώ πολλές μητέρες μπορεί να θεωρούν παρεμβατικούς τους γονείς του συντρόφου τους (ή και τους δικούς τους) και να προσπαθούν να τους κρατήσουν αποστάσεις, μια γυναίκα εξομολογείται στη Guardian την ιστορία και το παράπονο της για την ακριβώς αντίθετη στάση τους.

Μιλάει για την απουσία, την έλλειψη ενδιαφέροντος και τις αποστάσεις που κρατούν οι γονείς του συζύγου της απέναντι σε εκείνη και την οικογένεια της, χωρίς όμως να έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο που τους απομάκρυνε.

Αυτό είναι το γεμάτο απόγνωση «γιατί;» μιας μητέρας που ανησυχεί ότι τα παιδιά της μεγαλώνουν χωρίς αναμνήσεις από δύο πρόσωπα που παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στη συνειδησιακή μας διαμόρφωση, τον παππού και τη γιαγιά.

Διάβασε την εξομολόγηση αυτής της γυναίκας για την αδιάφορη στάση που κρατούν τα πεθερικά της προς τα παιδιά της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππούδες εγγόνια γονείς οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ